adfasdf  
НачалоПрограма
Сериали
Среднощен ездач Четвъртък
09:00
Diema

По Диема от 06 декември
Понеделник – петък, 16.30 ч.
Среднощен ездач
Knight rider
Сезон 3
2008 / САЩ
Участват: Джъстин Брюнинг, Дийна Русо, Сидни Тамиа Потие, Брус Дейвисън, Янси Араяс, Пол Кампбел, Дейвид Бартис, и др.
Продуценти: Дъг Лиман и Гари Скот Томпсън
Жанр: Екшън
Един впечатляващ екшън на умни колела…
Супер успеха на превърналия се в телевизионна класика от 80-те „Среднощен ездач” е на път да се повтори с нови и по-свежи сили. Сега „Среднощен ездач” е подновен, подобрен и свръх зареден екшън, който представя новия автомобилен супер герой и неговия екип.
Най-известната и мощна кола е снабдена с изкуствен интелект, способен да пробие почти всякакви системи. Снаражението й може да се сравни с това на боен джет, а формата й може да се видоизменя в други видове возила, като освен това използва и напреднала холографска образност, за да избягва нежелани злодеи.
В новия „Среднощен ездач” мястото на Дейвид Хаселхоф е заето от Джъстин Брюнинг („Забравени досиета”), а редом с него участват Сидни Тамия Потие („Вероника Марс”), Брус Дейвидсън, Янси Араяс и Пол Кампбел („Бойна звезда Галактика”). Изпълнителни продуценти на сериала са Дейвид Бартис („Ориндж Каунти”), Дъг Лиман („Г-н и г-жа Смит”, „Самоличността на Бърн”) и Грей Скот Томпсън („Лас Вегас”, „Бързи и яростни”).Следващи излъчвания на "Среднощен ездач" »
« назад
Четвъртък  17:30 bTV
Лице в лице „Лице в лице” с Цветанка Ризова и Димитър Цонев от 15 октомври по bTV Новият телевизионен тандем Цветанка Р... виж повече »
Събота  08:00 bTV
Тази събота След успеха на "Тази неделя" тази есен зрителите могат да се радват на още два часа в компанията на водещата Л... виж повече »
Четвъртък  09:00 BNT 1
По света и у нас Новинарска, информационна емисия, представяща най-важните и актуални събития, случили се през деня в България ... виж повече »